Tarieven & Vergoedingen

Het is onze missie om u een doelgerichte en efficiënte oplossing te bieden voor uw klachten en/of beperkingen in uw bewegingsapparaat. Hierbij staan professionaliteit, gespecialiseerde kennis en vaardigheden en een breed aanbod aan kwalitatief hoogwaardige behandel- en beweeginterventies centraal, binnen een prettige en ongedwongen sfeer.
Paramedisch Centrum Geleen - Fysiotherapie | Fitness | Personal Training - horizontaal -

Verzekering & vergoeding

Iedere Nederlander is verplicht verzekerd voor de basisverzekering. Hierin ben je, op je eigen risico na, verzekerd voor basiszorg. Soms valt fysiotherapie hieronder. Daarnaast kun je kiezen voor een aanvullende verzekering. Deze vergoedt fysiotherapie die niet in de basisverzekering zit. De voorwaarden verschillen per zorgverzekeraar.

Met alle zorgverzekeraars hebben wij samenwerkingsovereenkomsten. Daarom kunnen we de zorgverlening meestal direct met hen afhandelen.

Tot 18 jaar wordt fysiotherapie vergoed uit de basisverzekering voor 9 tot soms 18 behandelingen.

Vanaf 18 jaar wordt fysiotherapie deels vergoed uit de basisverzekering als sprake is van een aandoening uit Bijlage 1 Besluit zorgverzekering. Fysiotherapie wordt verder vergoed uit je aanvullende verzekering als je deze hebt afgesloten. Raadpleeg hiervoor je zorgverzekeraar.

logo-ro

Meer informatie hierover vind je op de website van rijksoverheid.

Deze website is gemaakt door Scoob

Wil je meer informatie ontvangen?
Of een gratis proefles inplannen?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.

🔐 Uw persoonsgegevens worden alleen intern gebruikt om contact met u op te nemen. De gegevens worden dus niet langer bewaard dan nodig is en niet aan derden verstrekt. Zie ook onze privacy verklaring.

Waar kunnen we je mee helpen?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

🔐 Uw persoonsgegevens worden alleen intern gebruikt om contact met u op te nemen. De gegevens worden dus niet langer bewaard dan nodig is en niet aan derden verstrekt. Zie ook onze privacy verklaring.