Voedingscoaching

Voedingscoaching is een proces waarbij een deskundige, zoals een voedingsdeskundige of diëtist, individuen begeleidt en ondersteunt bij het verbeteren van hun eetgewoonten en voedingspatroon.
Paramedisch Centrum Geleen - Fysiotherapie | Fitness | Personal Training - horizontaal -

Het doel van voedingscoaching

Voedingscoaching heeft als doel de algehele gezondheid te verbeteren door een evenwichtig dieet te bevorderen dat rijk is aan essentiële voedingsstoffen. Het helpt mensen bij het beheren van hun gewicht, of dat nu gewichtsverlies of -toename betreft, afhankelijk van de individuele behoeften. Daarnaast is voedingscoaching gericht op het beheer van chronische aandoeningen, zoals diabetes, hart- en vaatziekten en hoge bloeddruk, door middel van aangepaste dieetveranderingen.

Een ondersteunende aanpak

Voedingscoaching biedt een gestructureerde en ondersteunende aanpak om gezonde eetgewoonten en een betere levensstijl te bevorderen. Door samen te werken met een voedingscoach kunnen patiënten hun voedingsgewoonten verbeteren, gezondheidsdoelen bereiken en genieten van een beter leven. Of het nu gaat om gewichtsverlies, sportprestaties of het beheer van een chronische aandoening, voedingscoaching biedt de tools en ondersteuning die nodig zijn voor succes.

Stan Bexkens

Personal Trainer

Small Group Trainer

Heb je een vraag?
Stel hem aan onze specialisten. 

Deze website is gemaakt door Scoob

Wil je meer informatie ontvangen?
Of een gratis proefles inplannen?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.

🔐 Uw persoonsgegevens worden alleen intern gebruikt om contact met u op te nemen. De gegevens worden dus niet langer bewaard dan nodig is en niet aan derden verstrekt. Zie ook onze privacy verklaring.

Waar kunnen we je mee helpen?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

🔐 Uw persoonsgegevens worden alleen intern gebruikt om contact met u op te nemen. De gegevens worden dus niet langer bewaard dan nodig is en niet aan derden verstrekt. Zie ook onze privacy verklaring.